Yhteystiedot:

Päivystysnumero:
040 759 6901

Laskutus:
050 599 3338

Sähköposti:
toimisto@hinaushietamaki.fi

Käyntiosoite:
Kirjosillankatu 5
15300 Lahti

Hinauspalvelu Hietamäki on Suomen kuorma-autoliiton (SKAL) ja SOS Hinauksen jäsenyritys. Toimimme yhteistyössä autoliikkeiden, maahantuojien, viranomaisten sekä alan muiden toimijoiden kanssa.

Hinauspalvelu Hietamäki on toiminut Lahden talousalueella jo vuodesta 2004. Yhden miehen harrastuksesta ja rakkaudesta kaikkiin moottorikäyttöisiin laitteisiin on Hinauspalvelu Hietamäki kasvanut vuosikymmenen aikana vahvaksi vaikuttajaksi ja suunnannäyttäjäksi Lahden talousalueella. Toimitusjohtajana toimii itse perustayrittäjä Hannu Hietamäki.

Hinauspalvelu on tarkkaa ja ammattitaitoa vaativaa työtä. Kuskimme päivittävät ammattitaitoaan jatkuvasti erilaisilla kursseilla sekä käytännössä. Tekemällä asiakkaan epäonnisesta päivästä hieman paremman, tulemme mekin iloiseksi.

Kalustoomme kuuluu tällä hetkellä 3 hinausautoa, raskaan kaluston auto ja parkkihallihinuri sekä lavetti. Kokeneet ammattikuskimme palvelevat 24 tuntia vuorokaudessa myös viikonloppuisin ja pyhäpäivinä.

Olemme erikoistuneet erilaisten koneiden kuljetuksiin. Henkilönostimet, kaivinkoneet, trukit sekä muu hankalammin kuljetettava kalusto liikkuu kätevästi kyydissämme.

Meillä puhelimeen vastaa aina hinausalan asiantuntija.